MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 38
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pasztet w cieście francuskim z dodatkiem żurawiny...
fot. JBB

Pyszne potrawy nie tylko na świąteczny stół. Wyszukane pomysły, najlepsze przepisy

Pasztet w cieście francuskim z dodatkiem żurawiny

Składniki:
pasztet pieczony (np. od JBB)
opakowanie ciasta francuskiego
jajko do smarowania
konfitura żurawinowa
czarnuszka
rukola
Sposób przygotowania:
Rozłóż ciasto francuskie i zawiń w nie cały pasztet pieczony. Wierzch posmaruj rozmąconym jajkiem i posyp czarnuszką. Całość zapiekaj ok. 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.Podawaj z rukolą (do dekoracji) oraz żurawiną.

Zobacz również

Napastnik Korony Kielce o najbliższych meczach: Gramy o przyszłość klubu

Napastnik Korony Kielce o najbliższych meczach: Gramy o przyszłość klubu

Uczniowie z SP5 Szczecinek byli w Portugalii, a teraz w Czechach [zdjęcia]

Uczniowie z SP5 Szczecinek byli w Portugalii, a teraz w Czechach [zdjęcia]

Polecamy

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód